понеделник, 18 октомври 2021 г.

Юбилей 10 години

 
10 години 
Магия с цвят - омагьосана с цвят! 

Точно преди 10 години като Специалист по "Маркетинг и Реклама" се доверих на четирите ключови инструмента: КАКВО? КОГА? КЪДЕ? и КАК?
 За да създам петото "К" 

КРАСИМИРА ПЕТКОВА - ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМЬОР 

Живеем в свят по-сложен от всякога!
За да ги разбират хората се нуждаят от
ясни знаци и послания! 
Създадената марка е това послание!
 
Хората в обществения живот също могат да бъдат марки - стига да имат послание и  бъдат отговорни! 

Тайната на успешното управление на марката е да бъдеш търпелив, представителен и безпогрешен професионалист! 
По този начин още по-успешен! 


Моята мисия е: Да създавам Красота! 
Огромно БЛАГОДАРЯ на всички, с които се срещнах през тези години! 


 

сряда, 8 април 2020 г.

Съвети и отговори от Красимира Петкова професионален гримьор в Пловдив

Фотограф: Биляна Пенева

Тема: НАЙ-ЧЕСТО ДОПУСКАНИТЕ ГРЕШКИ В ГРИМА
Ще засегна най-грубите грешки, които се правят често при гримиране. Жени, които са ме изненадвали с вида си  на улицата, на даден повод, или просто в ежедневието.
Грешки, които често срещам и при работата дори на мои колеги -  професионални гримьори!
Знам, че не е лесно да се гримирате перфектно, но се постарайте да създадете добър и свеж вид на лицето си по правилният начин. Дори и да не знаете как?  Не сте запознати с продукти в козметичния бранш? Не знаете какво ще ви подхожда? На всеки въпрос ще намерите отговор във всеки козматичен магазин от обучени консултанти.Грешка №1
Неправилно подбран и нанесен фон дьо тен.

Основата на лицето е изключително важна. Все по-често забелязвам, че се купуват от жени неправилни фон дьо тени. Избор на прекалено светли или изключително тъмни от основния цвят на кожата. Неподходящи за структурата и вида на кожата. Ако не умеете да използвате професионални четки за фон дьо тен, в домашна среда може да разнесете с ръцете си количество колкото грахово зърно.
Никога не пробвайте даден продукт подходящ ли е за вас на ръката си!
Избор на фон дьо тен се прави на брадичката или странично по челюстта на лицето Ви. Ръцете обикновенно са по-светли от лицето. Температурата на лице и ръце също е различна. Изборът на  правилният розов, неутрален или златист цвят е също важен.
Контуриране на лице
Избягвайте прекалено тъмни и непреляти линии започващи от ушите.
Контур на нос не се прави винаги!


Грешка №2
Неправилно подбран и нанесен коректор под очи.

Много момичета, се опитват да подръжават на хора работещи в шоу бизнеса.
Не се замислят, че това са личности изправени пред видео камери, фотообективи и множество прожектори, техника която поглъща естествените цветове и умишлено са засилени от професионалните гримьори.
Често в ежедневието се срещат очи с „панда ефект”
Старайте се да нанасяте продукти в необходимата тоналност спрямо фон дьо тена. Коректорът трябва да бъде един тон по-светъл от нанесената основа. Освежете погледа си в дъгите и с прасковен коректор плавно прелят.

Грешка №3
Неправилно подбран и нанесен руж.

Силно подчертани контури изострят чертите на лицето.
Лошо подбрани силни цветове неподходящи както за грима в очите, така и за повода в ежедневието Ви. Неправилно нанасяне. Старайте се ружа да бъде нанесен плавно дори в приливащи нюанси. Неговата роля е да даде свеж и здрав вид на лицето Ви.

Грешка №4
Неправилен избор и нанасяне на сенки за очи.

Из интернет пространството, на улицата, по нощните заведения  все по-често се срещат „изключителни шедьоври”

Очите са изключително важни, човек говори и издава емоции с тях. Опушеният грим е един от предпочитаните гримове, който е и труден за изпълнение. От там идва и комичното излъчване на много момичета. Знам, че не е лесно да се гримират хора , които не се занимават с това. Затова ви съветвам, не умеете ли добре да боравите с четка или апликатор правете си леки гримове в нежни тоналности. За да бъдете ефектни сложете брокат за да озарите погледа си.


Грешка №5
Неправилно нанасяне на очна линия.

Среща се криво нанесена и неподходящо подчертаваща окото. Очната линия изисква прецизна ръка и добър завършек в ъгълчетата.


Грешка №6
Неправилно нанасяне на спирала за очи.

Неправилно е да се нанася на няколко слоя спиралата. Миглите ви стават слепени и грозно напластени. Има жени, дори който вечер не отстраняват спиралата от очите си и няколко дни напластяват до изключително грозни гледки. Козметичната индустрия предлага на пазара изобилие от видове спирали. Направете правилния избор според дължината и плътността на вашите мигли.

Грешка №7
Неправилно нанасяне на червило и молив.


Напукани и дехидратирани устни. Кожички. Подгответе устните с помоща на ексфолиращи кристали за устни.
Избягвайте за официални поводи дълготрайни течни червила да слагате на устните си, ако са изпръхнали, изсушени или кожата е с  прекалено изразен релеф! 
Тенденциите от 90те с черен молив и светло червило отминаха отдавна в ежедневието ни. Избягвайте цветът на молива за устни да ви се отличава от червилото като тоналност.. Той може да бъде малко по-тъмен, но добре прелят с червилото. Моливът подчертава, оформя и не позволява разливането на червилото извън контура на устните. Червилото подбирайте спрямо общата визия.


Грешка №8
Неправилно оформяне и подчертаване на веждите.

Много жени почистват веждите си като косъмчета, след това ги очертават с черни моливи. Формата на веждите подбирайте спрямо излъчването и типа на лицето Ви. Не си правете вежди „тип учудената физиономия” Винаги плавните форми предават по мек и благ вид на лицето. Използвайте моливи и пудра или гел за вежди подходящи и съобръзени с цвета на косата Ви. 
За тези, които изпитват трудност в ежедневното им оформяне се предлага от козметичните салони процедура-микроблейдинг или микропигментация. 

Грешка №9
Неправилен подбор на пудра за лице.

Често се срещат жени с  нанесена прекалено тъмна или прекалено светла пудра за лице. Подбирайте тоналността спрямо фон дьо тена и тена на лицето Ви. Предлагат се в козметичните магазини различни видове пудри спрямо типа на кожата Ви.
Може да използвате и прозрачна силно матираща пудра.


Грешка №10
Неправилено нанасяне на хайлайтър.

В ежедневният грим е прието лицето да бъде матирано! Изключение правят официални поводи. Избягвайте когато сте с мазна кожа прекаленото използване на хайлайтъри по лице, нос и устни. Лицето придобива вид на мазно и нечистоплътно.


Тема: ДО КАКВО ВОДИ ЛОШАТА ХИГИЕНА НА КОЗМЕТИЧНАТА ЧАНТИЧКА


Ежедневието ни е забързано! Всяка от нас обича да носи в дамската си чанта всички или поне част от козметичните си продукти, които нанасяме на лицето си ежедневно. Едни жени стават рано като традиция и полагат своя дневен макиаж с чаша горещо кафе. Други бързат нямат време тичайки по детски градини, гонещи графика на градския транспорт или ставайки рано да шофират и избегнат все по-нарастващия градски трафик на превозни средства, но все пак те успяват да откраднат няколко минутки за разкрасяване на работното място.

Опасности:

Вашата козметична чантичка крие опасности за вашето здраве когато:
На 3 месеца  се проверява срока на годност на всички козметични продукти. Всичко с изминал срок на годност го изхвърляйте не правете компромиси със себе си!

Мръсни четки за руж и пудра, апликатори за сенки и гъбички за фон дьо тен.
Изпирайте поне един път месечно всички четки, които имат допир до вашата кожа. В основата им се набива от използвания материал и започват да се размножават бактерии. Ако вашето лице е замърсено и ви е излезнала пъпчица, върху която нанасяте даден продукт и четката не се почисти след употреба, рискувате бактериите от възпалителния процес да си ги нанесете повторно на лицето. Започвате да се чудите, защо ви се е променила кожата и какви са причините?
Начин на поддръжка: Под течаща хладка вода намокрете окосмената част на четката. Нанесете антибактериален сапун и го втрийте в косъмчетата, като направите пяна. След това изплакнете обилно с вода и нанесете балсам, който поддържа мекотата на косъмчетата. Отново изплакнете и оставете четките Ви да изсъхнат на лист домакинска ролка или малка хавлийка.
Апликаторите за сенки също периодично ги изпирайте или използвайте за еднократна употреба. Гъбичките-бютиблендъри за фон дьо тен. На пазара се предлагат различни видове, които са на латексова или на силиконова основа. Едните се изхвърлят след всяка употреба, другите са за многократна и се изпират с топла вода и антибактериален сапун. Никога не използвайте една и съща употребявана гъбичка два пъти.


Атмосферните условия влиаят на вашата козметична чантичка. През зимата или лятото, резките температурни промени влиаят на  структурата на козметичните продукти. Често те се пресичат и стават негодни за употреба. Когато е прекалено студено или прекалено топло, не носете със себе си всичко. Вземете най-необходимите Ви продукти. Златната среда за запазване на годността на козметичните продукти е температурата да се поддържа около 21-24 градуса.
Мръсотия, прах и бактерии, честите причинители и на алергии.
Често се случва даден козметичен продукт да е към своя край, но на нас не ни се разделя лесно с него и искаме максимално да уползотворим всичко което е останало по ъгълчетата на опаковката. Например: Разрязваме с ножица опаковката на фон дьо тена. Бъркаме с ръце и нанасяме по лицето си. С клечка обираме остатъците от любимото ни червило. Какви рискове се крият?  Навлиза прах от атмосферата в продуктите, бъркаме и обираме с не измити преди това ръце. Консистенциите отново се заразяват с бактерии. Появяват се кожни проблеми, които ни тревожат и ни карат да се обърнем към специалист – дерматолог. Често дами си казват: Тази козметика не е за мен. Излизат ми пъпки от нея! Малко са тези, които си задават въпроса: Правилно ли нанесох и съхраних моята любима козметика?


Тема: ОСНОВА ЗА ГРИМ


Основата за грим е ключът към по-качествен и устойчив макиаж

Какво е основа за грим?
Това е въпрос, който се задава изключително често. Много дами си мислят, че основата на грима е фон –дьо тена и с това се изчерпва тяхното знание и информация.
Основата в грима са продукти, за които се знае изключително малко.

На пазара на козметичната индустрия се срещат различни основи за грим.

  1. Основа за очи

Основата за очи спомага за по-наситени багри на сенките, които използвате. Предотвратява събирането на материала във фините гънки на  подвижния клипач.
Засилва устойчивостта на грима.


  1. Основа за лице

Основата за лице има ролята да заглажда и заравнява повърхността на кожата. Заглажда и запълва фините бръцичи и неравности по кажата. Поддържа кожата свежа и еластична.

Различните козметични концерни, са разработили  най-разнообразни продукти, дори и за най-капризните клиенти.
Може да срещнете универсален продукт подходящ за всякакъв тип кожа. В безцветен, бял до бледо розов цвят. Предгалат се и основи според типа на вашата кожа суха или мазна. В последните години е разработена основа за лице и за уморена кожа със светлоотлазяващи частици, които придават свежест и лек блясък.

Тема: СВАТБЕН ГРИМ

Колко си хубава!
Господи,
колко си хубава!

Колко са хубави ръцете ти.
И нозете ти колко са хубави.
И очите ти колко са хубави.
И косите ти колко са хубави.

Ще започна с част от невероятния стих на поета Христо Фотев темата за „Сватбения грим”

Пролет е! На вън е свежо и зелено, птичките пеят, а на нас душата ни е отворена и се радваме на всичко случващо се. С настъпването на пролетта се открива и сезонът на сватбите.
Избор на екип: Екипът се състои от: Сватбена агенция – главен организатор, видеооператор, професионален фотограф, професионален гримьор и фризьор.

Гримът в сватбения ден зависи както от гримьора, така и от самата булка. Гримьорът е професионалиста, които съветва каква подготовка на лицето трябва да бъде направена поне три седмици преди сватбения ден. В засимост от типа на кожата, какви козметични процедури трябва да бъдат предвидени.


Най- често задавани въпроси?!
 - Кога трябва да си запазя час за грим?
- Прическата или грима първо?
- Колко време отнема изпълнението на Професионален грим? 
- Задължителено ли трябва да си направя пробен грим?
- Аз ли трябва да дойда при Вас? 


Забележка: Преди сватбеният ден изключително  важно е да не се излагате на слънце или да ходите на солариум, за да не се получат неприятни изненади - изключително дехидратирана кожа, тъмен тен на лицето. Не забравяйте, че сте облечена като принцеса в бяла рокля. Грижете се добре за кожата на лицето, подхранвайте я и я поддържайте свежа,  и тя ще ви се отблагодари.

Благодарности на красивият модел Кристина Нгуен
Сватбена агенция QUEEN
фризьор: Дани Бънева
фотограф: Димитър Яков

Тема: НАЙ-ЖЕНСКОТО ВРЕМЕ НА ЕДНА ЖЕНА!


Съветите на гримьора:

Бременността е много важен етап от живота на всяка жена!
Или по друг начин казано: "Най-женското време на една жена"
Изключително съм щастлива, че участвам в заснемането на професионални фотосесии за бременни! Те запечатват не само емоцията на лицето, но и неповторими моменти от метаморфозата на женското тяло.
Физическата промяна, а също и хормоналните промени, които настъпват в организма по време на бременност, променят и влиаят на всяка клетка в женското тяло.


Най- вече на кожата и нейната красота!

Разбира се, дори и най-лекият грим дава настроение и увереност!

За този вид професионални фотосесии не се прилага тежък професионален грим.
Достатъчно е само да се увлажни кожата, да се заличи появата на тъмни петна, да се постави акцент на очите и устните!

Лицето придобива свеж прасковен вид!
С тези съвети се надявам да помогна на много момичета да се чувстват красиви и уверени като бъдещи щастливи родители!

Тема: ГРИМЪТ ЗА ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА, ОФИС И ДЕЛОВИ ПРЕГОВОРИ


Гримът като средство как да изглеждаме по-добре и да се представим по-добре на интервю за работа, ежедневието в офиса ни и при бизнес контактите ни.
Няма жена, която да не е изпадала в паника – „Сега как трябва да изглеждам? Косата ми и тя е една!? Няма какво да си облеча!?”

Забележка: Начинът по който изглеждате е изключително важен и прави огромно впечатление на отсрещната страна.

Какъв трябва да бъде гримът Ви?
„Дискретен грим”

Сложете си основа от фон дьо тен, която да заравни и освежи тена на лицето ви. Не прекалявайте с количеството!
Малко пудра, освежаващ и подчертаващ скулите ви руж.
Очна линия или молив дискретно да подчертаят бадемовата форма на окото.
Спирала в умерено количество, без да напластявате за да не ви се слепнат миглите. Червило бежово-прасковено или нежно розово, и блясък за устни ще завършат перфектната Ви визия.

За дамите, които носят очила.
Гримът в очите трябва да бъде прецизно нанесен, защото се забелязва и през очилата се превлича първо погледа особено при високо диоптричните очила. На тези дами им препоръчвам да изполват водоустойчива спирала, за да им се запази дълго време гримът и да не се получат нежелани ефекти от размазване под окото или в контакт на миглите със стъклата на очилата.

             Сенки за очи.
Цветовете в очите ви трябва да бъдат дискретни и не твърде изкрящи. Бъдете близко до максимално естественото си излъчване, без прекалени крайности и експерименти.
Като цветове заложете на бежово – сивите нюанси. Матовите сенки са за предпочитане, пред перла и глитър.


Забележка:
Избегнете тежкият грим около очите. Това няма да направи добро впечатление както на бъдещият Ви работодател, така и на бизнес партньорите Ви. Не си мислете,  и че ако лишите лицето си от всякакъв грим – това е добро решение! Ще имате излъчване на бледа и внезрачна.

Бъдете стилна!
Ако се облечете с костюм, заложете на цвят който ще подхожда на вас самата. Вталено сако, панталон тип цигара или пола тип лале под коляното.

Моят съвет към вас е!

Бъдете себе си! Не подръжавайте и не копирайте ближните си, защото се забелязва и стоите смешно в очите им. Запомнете! Има хора и хора! Но малко са тези, които остават 
добро впечатление след себе си!


Тема: ЖЕН
ИТЕ НАД 40теМного дами когато навършат 40 години започват своя анализ над живота си. Какво са постигнали в личен и професионален план? Доволни ли са от живота си? С какви изненади тепърва предстои да се сблъскат? И не на последно място паниката, в която изпадат добре ли изглеждат физически?

Съвременната жена е пълна с енергия, самоуверена и не на последно място започва период, в който има достатъчно свободно време да обърне внимание на себе си. Тя е модерна и харизматична, обича да спортува и да се забавлява. Продължава да е конкурентна на пазара на труда благодарение на дългогодишен опит и знания, тя може дори да има и внуци, но се чувства млада както от вътре нака и от вън!
Това е „Тя” жената над 40те години.


Технология на нанасяне на декоративна козметика:
Почистване на лицето с козметични грим-кърпички или мицеларна вода


Първо е основата за лице.

Тя е много важна, защото има овлажняващ ефект /за сухите кожи това е задължително/ Специфичното е, че при зряла кожа се нанася основа със светлоотразяващи частици, за да даде и възвърне свежестта на кожата.

Нанасяне на Фон Дьо Тен

При дами над 40+ препоръчвам продукти с лифтинг ефект. Малко количество да се нанася на лицето, да се заравни общия тен и освежи кожата. С годините кожата губи своята влага и еластичност  и от нормална се превръща в суха . Прекомерната употреба на тежки продукти се впиват в мимическите бръчки те изпъкват и по този начин получават нежелания ефект на засилване на състаряване.

Гримиране на очи!

Леки и свежи тонове! Често след 40те клепачът провисва, не е необходимо да се използват тъмни и студени тонове за да покажете че сте гримирани. Използвайте леки озаряващи продукти във вътрешната страна на окото, като постепенно го потъмнявате във външния ъгъл, ако окото позволява това!

Често естествените мигли оредяват или стават много къси. Може да си позволите изкуствени мигли от естествен косъм за да отворят окото Ви!

Ружът да баде свеж и подчертаващ скулата.

Пудра да се нанесе ако е неодходимо при смесен тип към мазна кожа. При суха кожа не препоръчвам нанасянето й! Кожата нека остане, хидратирана и сияйна!

Изборът на червилото винаги е спрямо вашият тоалет, и поводът на който отивате.

Забележка:
Препъръчвам ви да използвате молив за конура на устните, който стопира разливането на червилото. Често на тази възраст се получават малки бръчици по горната устна!

Ако не бъде оформен добре конкура продуктите след около час се разливат и ще деформират естетическото излъчване на устните Ви.

Не забравяйте! 

Трябва да се грижите и глезите вашата кожа! На пазара се предлагат десетки козметични процедури. Ако нямате възможности купувайте си подходящата, а не задължително скъпата бяла козметика за Вас според типа на кожата, за да дадете добра основа за нанасяне на декоративна козметика след това!

вторник, 16 август 2016 г.

Гримьор в Пловдив. Офис-Студио


ЗДРАВЕЙТЕ ЦЕНИТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ НА КРАСОТАТА!


Добре дошли в къщичката на красотата,
предлагаща уникално изживяване на
*креатив мейкъп дизайн
*мейкъп естетика
*мейкъп демонстрации
*мейкъп обучения и консултации

ВАЖНО:
Съгласно Закона за авторското право, авторските права върху снимките в блога са запазени!
Благодаря за предоставените кадри на клиенти и колеги от бранша, които ще бъдат използвани само и единствено за лични рекламни цели!
Те не могат да бъдат използвани с комерсиална цел!
В тези кадри е част от моето творчество и не могат да бъдат публикувани в сайтове и социални мрежи без изричното съгласие на екипа, които е участвал в заснемането им!

Работно време. Гримьор в Пловдив

България гр. Пловдив
кв. Съдийски
ул. Дякон Иларион №2
телефон 0898/62 58 49
лице за контакт: Красимира Петкова
e-mail: petkova_grim@abv.bg

сряда, 25 ноември 2015 г.

Новини. Участия в събития. Гримьор в Пловдив.

Coming soon 🔜
Allure.cle


За мен е чест да бъда част от 30-то юбилейно издание на  Italian Festival of the Beauty and Hairstyle Празниците наближават!
Подаръчни ваучери "Коледни лица "23'
С палавите доктори на фирма "Викинг Т"
Заснемане новата колекция
 работно облекло 2024
В очакване на Абитуриентска колекция 
Ателие Александра 2024


"Зад обектива на 
професионалният фотограф "
Имиджова фотография 


Наближават най-хубавите празници в
годинатаCanon Bulgaria / Канон България

#CanonRoadShow2022 
Модел: Елена Данова  от Alia Models
Концепция и стайлинг: Диляна Гергова
Цветя: @Paper flowers by Kirilka
Грим: Красимира Петкова
Коса: Galin Bivolarski


Мастър клас  на Sasha Nikolina 
от Русия  2022Уважаеми Абитуриенти 2022!
От днес започнаха вълнуващи и емоционални моменти за Вас и Вашите близки!
Моля, да спазвате запазените часове и да сте 5 мин. по-рано на посоченият адрес ул. "Дякон Иларион" 2 за да получите качествена Професионална услуга! Всички предварително сте уведомени да залагате време за придвижване впредвид трафика в гр. Пловдив!
Молбата ми към всички родители, които са придружители е да изчакват извън студиото за да се работи в спокойна и хармонична среда! Успешно полагане на всички изпити! Весели и незабравими Абитуриентски празници!

Фотограф: Тодор Маринчешки


Корица на списание за "МАМА  ЗОНА" Гримьор за Блондмастър 2022
 Таня Гечева


С Мебели ДИЗМА  и Антония  Маркова се посветихме на красотата! 


С прекрасният модел Кристина Нгуeн
казваме старт на  Сватбен сезон  2022
Фотографи Димитър Яков и Красимир Паунов 
Видео Димитър Зангаров
Фризьор Дани Бънева 
Сватбен агент Станислава Шейтанова 
Дизайнер: Стоян Радичев
Кажете "ДА" на Вашата Мечтана Сватба! 
Кога: 12.02.22 - 13.02.22 
Къде: Гранд Хотел Пловдив 
Лектор: Красимира Петкова
Програма на събитието: grandhotelplovdiv.bg


Зън - звън на чаши и в последният работен ден на  2021 година. За мен 2021ва беше успешна година! Изпращам  я с усмивка! С огромна Благодарност за доверието Ви! 
С навършен 10 годишен опит! С огромна любов към това, което създавам! 
С топъл спомен в сърцето за близки и познати, които загубих! 
Здрава 2022 година! 


В последният месец на годината Декември!
Във всеки дом ще бъде запалена светлината на Коледното вълшебство!
Красива Коледа!
Красотата е постоянство!
Постоянството шепа ЛЮБОВ!
Подаръчни ваучери
КОЛЕДНИ ЛИЦА 2021


Заснемане на Сватбена колекция 
 2021-2022 
Модна къща АЛЕКСАНДРА 
Гримьор Красимира Петкова 
Фотограф: Дара Стайкова 


Заснемане на Абитуриентка колекция 2021-2022 
Модна къща АЛЕКСАНДРА 
Гримьор Красимира Петкова 
Фотограф: Дара Стайкова 


През м. Октомври 2021г се навършват
10 години професионален опит като
Гримьор
 


Canon BULGARIA
Лектори: 
Диляна Гергова и Марияна Стоянова 
Датите са: 1.10. - 03.10. в любимият  Пловдив, три дни в сладки приказки, снимане и ретуш на кожа. 
Анастасия ще бъде още по-неотразима и нежна с роклите на TONENA ATELIER и  грим от Красимира Петкова. 


ГОДИШНИ НАГРАДИ
Античен Театър 28.07.21
на фондация Енчо Керязов -  "Нощ на звездите" със специалното участие на Екатерина Аврамова - Национален рекордьор по плуване на България
Две участия на Олимпиади.

Благодаря за доверието!
Специален гост в студиото беше кученцето Токио :-)
 Лили АнгеловаCOMING SOON & STOYAN RADICHEV"Тя жената - Живот в живота! 
Тя жената - Дар от бога! 
Тя жената - Живот дарява! 
Тя жената - Огнена стихия! 
Тя жената - Създава и любов раздава!
Честит 8ми март! "


Director - Joro Stavrev 
Assistant director - Nikol Doicheva 
Image-maker- Nadia Ivanova 
Make up - Красимира Петкова 
Hair- Beauty Stars
Stylist- Jessica ArtGlamour 
Graphic-designer- Юлиана БаронDimi & Mi AmorРекламна кампания на SOLIS шоурум за щори с участието на Емо, Калина и Деси! 

Весели празници! 
Бъдете здрави! 
Късмет и една  по-добра Нова Година! 


COVID 19 -
 СЪОБЩЕНИЕ 
Скъпи клиенти,
Обръщам се към вас,  за да ви уверя,
че във времена на несигурност,
безопасността и вашето здраве остават най- важният приоритет!

Искам да знаете, че се следи ситуацията с COVID 19
Предприемат се предпазни мерки, и следвам насоките на държавните и обществени здравни служби за да ви се осигури здравословен престой!

МОЛЯ,
посещението в офис- студиото на фирма „Мейкъп Дизайнер” ЕООД
да е по един клиент без придружители! 
Задължително влизането в обекта да е  с предпазна маска! 
Ако се почувствате отпаднали, да се обадите и отмените посещението си на посочените контактни форми! 


Мис България -  Пловдив 2020 
Симона Хорозова 


Хелоуин 2020


Три награди за архитектурно студио ПРОАРХ
Модели: Боряна и Маргарита Христови
Гримьор: Красимира Петкова
 
 
 
Изпълнител: Женя Лефтерова 
Музика: Митко Денев
Аранжимент: Митко Денев
Текст: Вили Русева
Кларинет: Ангел Малаков 
Клавир: Митко Денев
Клавир: Огнян Огнянов 
Барабани: Сашо Михайлов- Салиф
Коса: Вили
Грим: Красимира Петкова
Звукозапис: “Studio A Sound” Angel Eftinov
Video: Tiankov TV


Калина Христова от предаването "Един за друг" 
 фотосесия за Сватбена агенция Queen 2020-2021


Корица на списание " Аптеки 36.6"
Януари 2020
Модел: Даниела Павлова
Гримьор: Красимира Петкова 
Фотограф: Даниел Даков


Част от подготовката за видео клипа "Бели нощи"2019
Billyhlapeto & D3mo
Режисьор: Жоро Ставрев 
Гримьор: Красимира Петкова 


Подаръчни ваучери-Коледни лица 2019
"Всеки грим започва със сърцето и с чувство на щедрост! Направен с много любов и усещане за женственост! Вие поднасяте не просто грим?! Вие подарявате 60 мин. наслада, усмивка и самочувствие! 
Усещане за Жени! 
Фотосесия за 
Aesthetic center CBeauty 
Ваня Симеонова ETRA HALL
Откриване

COMING SOON 
Dafi 2020COMING SOON!!! 
 за Ателие "Александра" - Булчински и абитуриентски рокли
Дизайнер:Dimi Chervenlieva
Модел: Miglena Hristova
Гримьор: Красимира Петкова
Фотограф: Мануела СтаменоваАрт визия за състезание 
@ralica.arranails 2019http://krasimirapetkova.blogspot.com/
Тази вечер 02.11.2019! 
Dia de Los Muertos Plovdiv
Модели: Ива и Лео Морфин
Гримьор: Красимира ПетковаКорица на списание "Аптеки 36.6" 
Модел: Десислава Запрянова Антония Маркова лице на списание "Дизма мебели" 2019 Гост на предаването
 "Маскираният певец" 
Гримьор за видео клипа на 
Никол и ВасеТо
"По-добре" 19'


Сватбен сезон 2019 
Скоро! 29. 08.2019
Новият видеоклип 
"По-добре" 19'


Част от емоциите на Сватбен сезон 2019


Годишни музикални награди БГ Радио
Спонсор на събитието Vivacom
 Представляван от Илияна Василева
Гримьор: Красимира ПетковаЮбилеен спектакъл 45 години  катедра "Хореография"- дом на културата" Борис Христов"  вход свободен 20.05.19 - 18:30ч.
Водещ: Светлана Станева
Гримьор: Красимира Петкова 
Фризьор - Надежда Никова


Подготовка за абитуриентски балове 2019

Награда за късометражният филм "Йово" с режисьор Жоро Ставрев
2019'


Джулия Стоянова Mис България 2014
Абсолвент 2019 Медицина
Красота и интелект - ръка за ръка


Модна къща Ревю 
засне новата си колекция за сезон
Пролет/Лято 2019


Fashion Cosmetics 2019
Show Make up & Fabio de Stefano 
Гримьор на Кралската фамилия на Монако


Борислава Ковачева гордея се с теб!
Няма да забравя преди години как поглеждаше в куфара ми докато работя!
Няма да забравя как ми наблюдаваше  ръцете!
Няма да забравя огромното желание, което гореше в теб!
Ти успя! Ти сбъдна мечта!
Не забравяй думите, с които те изпратих! Вслушвай се в съветите на съпруга си!
Нека гримьорната ти винаги свети!
Успех!


http://krasimirapetkova.blogspot.com/
GOLDEN BULGARIA ROSE 2019 SOFIA
The best Master Bulgaria 
Честито на Ралица Хаджиева, която снощи спечели две Първи награди със своят екип:
Модел: Цвети
Гримьор: Красимира Петкова
Фризьор: Деница Бонева
Фотограф: Радослава КунчевскаРокерско шествие Пловдив 2019
ВасеТо и " Сините очи" 2019
Премиера на 15.03.2019

Моделът Стелияна Иванова в работна фото сесия  за Сватбена Агенция Queen 2019Заснемане на фото сесия на фирма "Викинг Т" 2019

Старт на лятната фото сесия на фирма
IVENTI 2019
VSV DESIGN 2019 В последният работен ден за 2018 година изпълнен с красота и настроение Ви пожелавам: - Здрава, мирна, успешна, изпълнена с много любов и спокойни дни нова 2019 година! 


Благодаря на дизайнера Стоян Радичев за поканата да участвам в този мащабен проект! 

http://krasimirapetkova.blogspot.com/
Ексклузивната фотосесия на Stoyan Radichev за 2019 година с топ моделите на България
Певицата Антония Маркова рекламно лице на мебели DIZMA

http://krasimirapetkova.blogspot.com/
Декември месец е!
Последният месец в годината!
Декември ни кара да се усмихваме, да мечтаем,  да се обичаме още по-силно!
Да създаваме красиви и щастливи лица!
Подаръчни ваучери 
КОЛЕДНИ ЛИЦА 2018
Всеки професионален грим през месец декември ще получи подарък от Лазерна Епилация Пловдив избрана зона от лицето!

💄 И най-добрият грим се нуждае от перфектно гладка кожа, за да изпише красиво женското лице. 

👉 Именно затова заедно с Красимира Петкова ще обединим своя професионализъм и експертност в името на женската красота и всеки, който се възползва от професионален грим при нея, ще получи 🎁 подарък 1 процедура лазерна епилация на избрана зона от лицето от Лазерна Епилация Пловдив.

👉 За Красимира Петкова „основата на добрия грим на първо място е природната красота и естествен чар на човека”. 7 години специализира в качествено предлагане професионална грим услуга. Работи за български модни брандове, музикални изпълнители, продуктови презентации, сватбени и официални събития. Обича да търси и разкрива красивото в женското лице. Да усеща усмивката и щастливия поглед на доволната жена!
За контакти: 
гр. Пловдив, ул. „Дякон Иларион” 2
http://krasimirapetkova.blogspot.bg/
Телефон: 0898/625849

Заснемане на абитуриентска колекция на модна къща "Александра" 
2019г

Helloween 2018 

Бал на Българо-Немските  Икономически Отношения 2018


Арх. Христова грабна призът за архитектурен дизайн на 2018год.

Откриване на новият сезон на пиано бар GATSBY 2018 

Новата колекция на ETERE
2018/2019 може да откриете в магазините на модния бранд


Морето отново каза ДА и през месец септемвриФилмът "ЙОВО" с режисьор Жоро Ставрев - надпревара в международен
фестивал 


Заснемане на новата колекция на
IVENTI 2018 /2019 


Wella color  vision 2018
Салон "СУЗИ"
Гримьор: Красимира Петкова Немската фирма Bossert & Erhard 
се довери на български екип
за своята рекламна кампания 2018

Активният сватбен сезон 2018г
открихме с изискана сватба 
на брега на морето! 

  
Абитуриентски балове 2018
бяха изпълнени с много красота, нежност и естетика! 


Годишен концерт на катедра Хореография при АМТИИ гр. Пловдив с водещ Светлана Станева тази вечер 21.05.18 от 19.00часа в Дом на Културата "Борис Христов" 
Гримьор: Красимира ПетковаУсмивка на годината 2018
Доктор Станков и неговият
Модел Дани


Заснемане на фотосесия 
фирма Аире 2018

EQUESTRIAN lifestyle Bulgaria 2018
Гримьор: Красимира Петкова
Сватбена агенция Queen 2018
Продуктово представяне
Продуктов семинар на SANE professional makeup


Заснемане на фотосесия
на медицински център
за естетична красота
COMING SOON 2018Заснемане на фотосесия


 Фотосесия за GIZZE 2018

Заснемане на Модна къща IVENTI
 Абитуриентка колекция 2018
Лято 2018EQUESTRIAN lifestyle Bulgaria 2018
Гримьор: Красимира Петкова
Марина Войкова - Мис България 2015год.
За  модна къща ETERE  
Гримьор: Красимира ПетковаОчакваме ви на Международен Панаир 
Пловдив - палата 7 
27.01-28.01.2018Уважаеми младоженци на сватбен сезон 2018! Като Професионален гримьор ви каня да присъствате на 27-28 януари на Weddings & Events Expo - Изложение за Сватби и Събития 
Къде? В Панаирно градче палата №7.
Докоснете се до всеки важен момент от Вашето събитие! 
Аз и моите колеги от Сватбена агенция Queen / Wedding agency Queen ви очакваме с вашите въпроси?!

Модел: Габи
Гримьор: Красимира Петкова
Фотограф: Димитър Яков

Заснемане на фотосесия за
Козметичен център "Нео Дерма" 


08.12.2017 кино "Лъки" от 19.00 часа
Премиера на филма "ЙОВО" 
по Пенчо Славейков
режисьор Жоро Ставрев


Участие като гримьор в българският
филм "Йово" с режисьор Жоро Ставрев
Премиерата очаквайте на 08.12.2017год


Семинар на италианския гримьор
Фабио де Стефано собственик на козметичната линия
Show make up


Семинар KRYOLAN 2017
Сценични ефекти


Грим за участнички в конкурса 
Мис Пловдив 2017 годинаЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Днес 15/08/2017 год. една година от създаването на 
малката къщичка на красотата!


Заснемане на новата сватбена колекция на ателие АЛЕКСАНДРА с известния модел Александра Богданска-Петканова - 2017/2018Корица за списание СВАТБА


ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ!!!
УВАЖАЕМИ АБИТУРИЕНТИ,
На 01/05/2017г. - Понеделник
Ще отворя студиото си за Вашите въпроси свързани с визията за бала!
Информация само за записани!


Участие за PAPINO cosmetics
Продуктово представяне 2017


Заснемане и подготовка на каталози
 колекция Пролет/Лято 2017
IVENTI


Реклама за мебели "Дизма"


На Коледа 2016 беше връчена наградата на победителката.
Главният редактор на Списание "36,6 ЗА МЕН"
и останалите членове на журито 
финализираха планирания проект.
Специалната награда на списание "36,6 ЗА МЕН"
спечели Силвия Илиева от Пловдив
* професионален грим от Красимира Петкова
* фотосесия от Иван Георгиев
* бижута от бижутерска къща "Паладиум"


Интервю за Списание "36,6 ЗА МЕН"
Брой м. Ноември 2016


Участие в заснемането на годишен календар на 
фирма "STATEX" 2017
Фотограф: Диляна Гергова


Първи съвместен проект 
с талантливата фотографка Дара Стайкова


 Заснемане на Видео клип "Предприемачите на България"
Верига Парти Центрове "Тон Бонбон" Пловдив
за METRO


ЗАПОВЯДАЙТЕ!
 Креатив мейкъп дизайн отвори врати!
ул. "Дякон Иларион" №2
квартал Съдийски


СКОРО!!!

Престижното списание за фотография Digital Photographer magazine 
публикува снимка на седмицата 20/06/2016 - 25/06/2016 
на българския фотограф Иван Георгиев! Изключителна радост за целия екип!
Модел: Мариела Зипова
Гримьор: Красимира Петкова
Фотограф: Иван Георгиев


Габриела Станева от Габрово най- коментираната абитуриентка за 2016г
Гримьор: Красимира Петкова
Фризьор: Красимира Рашева
Фотограф: Димитър Дардов


Заснемане на фотосесия на Мистър България 2016г
Модел: Георги Йовчев
Гримьор: Красимира Петкова
Фотограф: Петър ПешевСеминар на  KRYOLAN  Bulgaria 2016"РОЗА ИМПЕКС" представена пред Китайската икономика

Гримьор: Красимира Петкова
Възложител: "Роза Импекс" - гр. ПловдивИнтервю за Абитуриентски балове 2016
четете на:


Участие в конкурс за мъжки прически - AMERIKAN CREW 2016
Модел: Васил Гатев
Гримьор: Красимира Петкова
Фризьор: Сурпик Нишанян


Участие в Световен конкурс WELLA - Berlin 2015
Българският отбор
Категория: Професионалисти
Модел: Василена Серафимова
Гримьор: Красимира Петкова
Фризьор: Сурпик Нишанян
Видео заснемане: